Sinds 2020 is onze honing te koop bij verschillende lokale handelaars. Niets zo lekker als honing uit eigen streek. Wij vullen de lijst met handelaars voortdurend aan.

Dagbladhandel Kurt en Fien – Loksbergen
’t Winkeltje Claeskens Langen – Loksbergen
Het stampertje – Loksbergen
Spar Colruyt Group – Halen

Bakkerij MeliceWaanrode
AVEVE Vanvuchelen – Halen

….

NIEUW!!!

Vanaf heden is onze honing verkrijgbaar in potjes van 50gr. Enkel op bestelling en vanaf minimum 50 stuks.

HONING UIT EIGEN STREEK

(H)Eerlijke honing uit onze educatieve bijenhal te Loksbergen. Dit kleinschalig bijenpark met een bevruchtingsstation werd in 2018  opgericht door IHO op het domein ‘De Panoven’. Er werd voor deze locatie gekozen omwille van de mooie ligging en de vele fruitaanplantingen. Dit prachtige bijenstation is een attractie voor de talrijke wandelaars die langs de Panoven passeren. Zo krijgen ze een betere inkijk in ons bevruchtingsstation en geraken ze meer vertrouwd met het leven van de bijen in de natuur.

PURE HONING

Onze honing wordt niet bewerkt en komt rechtstreeks uit onze bijenkasten. Dit zorgt voor een pure smaak, de echte smaak van honing. Al onze verdeelpunten zijn terug te vinden op onze website.

BIJEN NUTTIG?

Bijen maken niet alleen honing, bijenwas of propolis, ze maken ook aardbeien, appels, peren, kersen,… Een bij vliegt van bloem naar bloem. Daarbij neemt zij stuifmeel mee aan haar poten en lijfje. Zo zorgt ze ervoor dat wij heel wat lekkers kunnen eten. Dit maakt de bij niet alleen zeer nuttig, maar ook zeer belangrijk voor ons leven.